Dinnermusik

Boel og Ekberg er en akustisk guitar duo som spiller moderne dinner musik. Udgangspunktet er en masse sange som vi alle sammen kender, og der er for både unge og gamle. Det er uhøjtideligt og hygge der er på programmet. 

Dinnermusik skaber altid en god stemning til dit arrangement og den fylder ikke mere end at den fungerer som let baggrundsmusik. 

Dinnermusik kan også arrangeres med let sang og vi har stor erfaringer med at spille musik til både bryllupper, fødselsdag og begravelser. 

"Vi brugte Festbands.dk da vi skulle holde stor bryllups fest, og havde brug for et band der kunne få folk ud på dansegulvet. Vi havde kigget på rigtig mange andre sider, men det blev hurtigt forvirrende pga. de mange valgmuligheder og priser der ikke var til at gennemskue. 

Vi skrev til dem med lidt information og pris ide, og allerede 10 minutter efter fik jeg en mail med to forslag. Vi synes det ene lød fedt og vi ønskede en mandlig forsanger. 

Herefter fik vi hurtigt en kontrakt som vi godkendte og bandet leverede et brag af en fest til vores bryllup, så masser af varme anbefalinger herfra. 

Sandra og Lars