Vild med dans band

De fleste kender Vild Med Dans konceptet, og det fremragende band "The Antonelli Orchestra" der gang på gang leverer suveræne fortolkninger af de forskellige sange.

 

Nu kan du få dit eget Vild Med Dans band til din fest. Vores band After Eight Partyband har nemlig lavet en konstellation hvor de har udvidet med både kor, blæsere og perkussion så de fremstår som et kæmpe orkester med rigtig mange muligheder og et fantastisk lydbillede. 

 

Anna Hansen er frontfiguren i bandet og hun har en fantastisk stemme der matcher de fleste genrer.

 

Hun har allerede markeret sig som et stort talent, bl.a. med hendes medvirken i sangkonkurrencen Voice på TV2 i efteråret 2012, hvor hun desværre måtte se sig slået på målstregen.

Lige nu er hun både aktuel på den Islandske scene hvor hun stiller op for første gang, og derudover turnerer hun fast med Jakob Sveistrup Band. 

"Vi brugte Festbands.dk da vi skulle holde stor bryllups fest, og havde brug for et band der kunne få folk ud på dansegulvet. Vi havde kigget på rigtig mange andre sider, men det blev hurtigt forvirrende pga. de mange valgmuligheder og priser der ikke var til at gennemskue. 

Vi skrev til dem med lidt information og pris ide, og allerede 10 minutter efter fik jeg en mail med to forslag. Vi synes det ene lød fedt og vi ønskede en mandlig forsanger. 

Herefter fik vi hurtigt en kontrakt som vi godkendte og bandet leverede et brag af en fest til vores bryllup, så masser af varme anbefalinger herfra. 

Sandra og Lars