Rock Cover Band

Er du til fed klassisk rock musik? Ja så er Rock Cover Band lige noget for dig. Her får du alle klassikerne leveret med fantastisk energi og sublim lyd. 

Rock Cover Band består af 5 medlemmer, som alle lever og ånder for musik. De har spillet sammen i årevis og i et hav af forskellige konstellationer, som betyder at de er super rutinerede og har et kæmpe repertoire. 

Er du til Kings Of Rock, Queen Machine eller Die Herren? Så rammer du plet med Rock Cover Band. 

Selv om bandets setliste består af rock er repertoiret stadig meget varieret og der er fortolkninger af de bedste sange fra 50' erne og frem til i dag. 

"Vi brugte Festbands.dk da vi skulle holde stor bryllups fest, og havde brug for et band der kunne få folk ud på dansegulvet. Vi havde kigget på rigtig mange andre sider, men det blev hurtigt forvirrende pga. de mange valgmuligheder og priser der ikke var til at gennemskue. 

Vi skrev til dem med lidt information og pris ide, og allerede 10 minutter efter fik jeg en mail med to forslag. Vi synes det ene lød fedt og vi ønskede en mandlig forsanger. 

Herefter fik vi hurtigt en kontrakt som vi godkendte og bandet leverede et brag af en fest til vores bryllup, så masser af varme anbefalinger herfra. 

Sandra og Lars