Referencer

Vi får masser af rosende ord for vores koncept. Vores kunder kan altid regne med at vi gør vores ypperste for at levere det bedste resultat uanset om vi står for hele arrangementet eller dele af det. 

Vi har et stort netværk af rigtig godt samarbejdspartnere, som gør det muligt at gennemføre store arrangementer og fester. 

Vi har leveret musik, underholdning, catering, lyd, lys, servering og oprydning til nogle af de største events i Danmark. 

Men vi kan meget mere end det. Vi laver nemlig også mange mindre fester - både private og til virksomheder. 

Vores bands spiller for deres fornøjelse og glæden ved at spille musik er den samme uanset om man spiller for 30 eller for 3000. Oplevelsen er bare anderledes. 

Vi søger altid efter at styrke vores netværk af både leverandører og faste samarbejdspartnere, så hvis du er interesseret i at samarbejde er vi altid åbne for en dialog. 

"Vi brugte Festbands.dk da vi skulle holde stor bryllups fest, og havde brug for et band der kunne få folk ud på dansegulvet. Vi havde kigget på rigtig mange andre sider, men det blev hurtigt forvirrende pga. de mange valgmuligheder og priser der ikke var til at gennemskue. 

Vi skrev til dem med lidt information og pris ide, og allerede 10 minutter efter fik jeg en mail med to forslag. Vi synes det ene lød fedt og vi ønskede en mandlig forsanger. 

Herefter fik vi hurtigt en kontrakt som vi godkendte og bandet leverede et brag af en fest til vores bryllup, så masser af varme anbefalinger herfra. 

Sandra og Lars