Leje af lyd og lys anlæg

Hvis du står og skal bruge et anlæg i forbindelse med din fest har vi løsningen. Vi har gennem lydudlejningsfirmaet www.golyd.dk mulighed for at tilbyde dig nogle af de mest attraktive lydudlejnings pakker på markedet.

 

Golyd står for kvalitet og super service. Deres højtalere er af bedste kvalitet og når du lejer gennem dem er opsætning, levering og afhentning inkl. i prisen. 

De har nogle super brugervenlige plug and play løsninger hvor du bare tilslutter din telefon, tablet eller computer og så spiller musikken. 

Priserne starter ved 600 kr for et standard anlæg og du kan enten leje gennem festbands eller direkte hos dem. 

"Vi brugte Festbands.dk da vi skulle holde stor bryllups fest, og havde brug for et band der kunne få folk ud på dansegulvet. Vi havde kigget på rigtig mange andre sider, men det blev hurtigt forvirrende pga. de mange valgmuligheder og priser der ikke var til at gennemskue. 

Vi skrev til dem med lidt information og pris ide, og allerede 10 minutter efter fik jeg en mail med to forslag. Vi synes det ene lød fedt og vi ønskede en mandlig forsanger. 

Herefter fik vi hurtigt en kontrakt som vi godkendte og bandet leverede et brag af en fest til vores bryllup, så masser af varme anbefalinger herfra. 

Sandra og Lars