Forlænget Spilletid

ALT DET BEDSTE FRA ROCKENS VERDEN.

Efter mere end 20 år som bandet SOFA med egen musik, gives der lidt igen til de kunsterne, der har inspireret dem.

Forlænget Spilletid består at 4 gutter i den gode ende af 30´erne som har underholdt publikum på bl.a. Ringsted festivalen, Køge festuge, Gimle, Vega, Rust og Køgevejsfestivalen.

Med Forlænget Spilletid kan publikum skråle, synge og danse med på klassiske rock og pophits som DAD, Bon Jovi, Dizzy Mizz Lizzy, Kashmir, Kings of Leon, Pearl Jam, U2, Green Day, Dodo & the Dodos, L.I.G.A, Danseorkesteret og Rasmus Seebach.

Forlænget Spilletid formår at levere i en overbevisende stil. Du rives med af deres dynamik, energi og professionelle tilgang til de store kunstnere.

Forlænget Spilletid formår at læne sig op af originalen, men med deres helt eget fingeraftryk.

Hvis der er den mindste smule rock-hoved gemt i dig, skal du uden tvivl høre Forlænget Spilletid.

"Vi brugte Festbands.dk da vi skulle holde stor bryllups fest, og havde brug for et band der kunne få folk ud på dansegulvet. Vi havde kigget på rigtig mange andre sider, men det blev hurtigt forvirrende pga. de mange valgmuligheder og priser der ikke var til at gennemskue. 

Vi skrev til dem med lidt information og pris ide, og allerede 10 minutter efter fik jeg en mail med to forslag. Vi synes det ene lød fedt og vi ønskede en mandlig forsanger. 

Herefter fik vi hurtigt en kontrakt som vi godkendte og bandet leverede et brag af en fest til vores bryllup, så masser af varme anbefalinger herfra. 

Sandra og Lars