Fest arrangør

Vi er eksperter i fester. Vi deltaget i og arrangeret flere fester end de fleste.

 

Vi kender både succeskriterier og faldgrupperne når man skal stable et arrangement på benene, og vi har prøvet lidt af hvert.

 

Vi arbejder af glæde og lyst, så derfor er hver eneste opgave unik for os. Vi ser muligheder fremfor begrænsninger og udfordringer er til for at blive løst.

 

Vi kan varetage og arrangere din fest fra A-Z eller vi kan styre de områder du gerne vil have andre til at stå for. Valget er dit og vi respekterer dine ønsker og behov.

 

De gode råd er GRATIS så spørg endelig. Vi er kun glade hvis vi kan hjælpe.  

Lav en uforpligtende forespørgsel ved at udfylde formularen til højre.

Skriv lidt om dit arrangement og hvad du godt kunne tænke dig samt et ca. budget. 

Så kommer vi med et godt tilbud ud fra dine ønsker og behov så du ikke behøver bladre igennem 1000 vis af event bureauer på diverse sider. 

Vi har stor erfaring med at lave fester. Både små og store. For virksomheder og private. 

Vi har et stærkt netværk af gode leverandører og samarbejdspartnere, som betyder at vi kan levere de bedste resultater gang på gang. 

Du er altid velkommen at ringe eller skrive og få en snak om dig arrangement. 

"Vi brugte Festbands.dk da vi skulle holde stor bryllups fest, og havde brug for et band der kunne få folk ud på dansegulvet. Vi havde kigget på rigtig mange andre sider, men det blev hurtigt forvirrende pga. de mange valgmuligheder og priser der ikke var til at gennemskue. 

Vi skrev til dem med lidt information og pris ide, og allerede 10 minutter efter fik jeg en mail med to forslag. Vi synes det ene lød fedt og vi ønskede en mandlig forsanger. 

Herefter fik vi hurtigt en kontrakt som vi godkendte og bandet leverede et brag af en fest til vores bryllup, så masser af varme anbefalinger herfra. 

Sandra og Lars