After8 Partyband

After8 Partyband er et godt bud, hvis du ønsker et alsidigt festband med et bredt repertoire. De er kendt for deres professionalisme og høje energi niveau.

 

Bandet består af fem engagerede musikere med en kvindelig forsanger, men der er altid overraskelser og plads til det impulsive da de fleste i bandet både mestrer at synge og spille flere forskellige instrumenter.

 

Anna Hansen er frontfiguren i bandet og hun har en fantastisk stemme der matcher de fleste genrer.

 

Hun har allerede markeret sig som et stort talent, bl.a. med hendes medvirken i sangkonkurrencen Voice på TV2 i efteråret 2012, hvor hun desværre måtte se sig slået på målstregen.

Lige nu er hun både aktuel på den Islandske scene hvor hun stiller op for første gang, og derudover turnerer hun fast med Jakob Sveistrup Band. 

"Vi brugte Festbands.dk da vi skulle holde stor bryllups fest, og havde brug for et band der kunne få folk ud på dansegulvet. Vi havde kigget på rigtig mange andre sider, men det blev hurtigt forvirrende pga. de mange valgmuligheder og priser der ikke var til at gennemskue. 

Vi skrev til dem med lidt information og pris ide, og allerede 10 minutter efter fik jeg en mail med to forslag. Vi synes det ene lød fedt og vi ønskede en mandlig forsanger. 

Herefter fik vi hurtigt en kontrakt som vi godkendte og bandet leverede et brag af en fest til vores bryllup, så masser af varme anbefalinger herfra. 

Sandra og Lars